8 mars 2010

Middag hos JA den 6 mars

Vi var samlade alla 7 runt bordet i JA:s trevliga hus. Det var mars och snö utomhus. Och tänk, hennes man hade byggt en inglasad uteplats, åt oss ;=) där vi satt hela kvällen runt det vackert dukade bordet och njöt god mat och dryck. Sushi, kronärtskockor, champinjonpaté, potatisgratäng, torkade jordgubbar, härliga ostar och mycket mer!

Ja, JA var värdinna och hade fullt sjå att hålla ordning på oss! Hennes dotter övernattade hos en kompis, sonen var på annat håll och därmed var det full plats för oss :=)

CG hade med sig stickade handledsvärmare och damerna blev förtjusta.

AMS njöt nog extra av maten eftersom hennes drömkök är på väg att byggas på hemmafronen, med allt vad det innebär under byggnationen.

HB pustade ut efter filmprojekt och annat i sitt företag.

AL är färdig symbolpedagog i maj och trivs på sin nya arbetsplats. Vilken omställning hon har gjort i livet. Starkt jobbat!

JL berättade att marknadssituationen är tuff i hennes bransch, men verkar sjuda av projekt och inte minst Cornelis-konsert senare i mars.

AKA satt på spänn med nya barnvakten hemma, efter en lång dag med äldsta dotterns första solokonsert - där det var svårt att slappna av som mor (fast allt gick bra! oavsett vad mamma gjorde eller inte gjorde).

Tja, en liten rapport!

/ AKA Vid pennan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar